Biografie

Met het talent om mensen echt te laten groeien én met ruime ervaring aan beide kanten van de HR tafel, is Ann een uitzonderlijke coach & HR experte. Zij begeleidt jonge ondernemers, adviseert kleine en grote ondernemingen en coacht individuën. Ze staat bekend voor haar mensgerichte aanpak in een sfeer van onderling vertrouwen. Discretie, doortastendheid en pro-activiteit liggen aan de basis van haar succes.

  • Ann studeerde bedrijfsmanagement aan de KDG Hogeschool in Antwerpen
  • Ze startte als payroll expert en werd later business manager in een HR consultancy omgeving. Zij droeg verantwoordelijkheden op vlak van payroll & sociaal-juridische wetgeving,  maar evenzeer in de zogenaamde zachtere HR domeinen. Nadien werkte ze als HR Business Partner in een mediabedrijf.
  • Vanuit haar ‘eagerness’ om het beste uit mensen te kunnen halen, richtte ze Andev Consult op in 2012. Sedertdien werkt ze zelfstandig in de meest uiteenlopende HR en coachingsprojecten. 
  • Ze werd gecertifieerd ontwikkelingsgerichte coach ( www.hetontwikkelingsinstituut.be )  en verwierf via het Instituut voor Neurocognitivisme, inzicht in de neurocognitieve werking van het menselijk brein.

" Wat klanten over Ann zeggen"

Ann is a true professional in every sense of the word. She's able to link business goals to HR needs like no other and deliver the support, advice and expertise needed to get the job done. Furthermore she's just a great person to work with.

Kris Cuypers

HR Director BPost
Ann is een dynamische professional die duidelijke doelen stelt en zeer goed weet welke stappen ze te nemen heeft om die doelen te bereiken. Matuur in haar communicatie, is ze even transparant en eerlijk in haar aanpak. Ann staat open voor feedback en is een to the point coach voor haar medewerkers. Ze kent haar materie inhoudelijk én businesswise, werkt hard, maar weet ook dat fun op de werkvloer belangrijk is. Ik zou zeer graag opnieuw met Ann samenwerken

Johan Portier

Managing Director Leaseplan
I got to know Ann as a professional who always keeps in mind that she is working with human beings. She is open minded and constructive in problem solving. Furthermore she is trustworthy and has a nice personality

Tatiana Vandeplas

Innovation Manager Medialaan
Ann heeft het talent om personen in hun verschillende rollen te doen groeien: als teamlid of collega maar vooral ook als individu. Met haar sprankelende persoonlijkheid helpt ze iemand op weg om de vooropgezette doelen te bereiken en de nodige obstakels met een glimlach te overwinnen. Rechtdoorzee, positief, ondersteunend & gepassioneerd. Echt een aanrader om verandering te begeleiden op en naast de werkvloer.

Dorien Van Dun

Marketing Executive Efico