Individuele coaching

Individuele coaching

Heb je behoefte aan helderheid?
Wil je bewust leren handelen in een duidelijke richting?

In het coachingstraject word je je bewust van waarden, onbewuste patronen die spelen én hoe bepaalde overtuigingen je beperken. Je ontdekt je innerlijke drijfveren en remmingen. Ik bied je ondersteuning bij het wegwerken van blokkades, waardoor je jezelf beter in staat stelt je gewenste doel te bereiken.   Je slaagt erin om keuzes te maken die bij je passen omdat je zicht hebt op wat er voor jou echt toe doet en wat niet.

RESULTAAT

Door nieuwe inzichten en opties te ontdekken, kan je helderder denken, krijg je meer zelfvertrouwen, voel je je beter in je vel en ontwikkel je meer geloof in je kunnen. Je ervaart meer plezier in wat je doet en hervind je passie en creativiteit. 

Ik prikkel je en daag je uit.  Soms kritisch, maar altijd met respect. Ondersteunend en in vertrouwen.

Vraag je gesprek aan

KRUISPUNTEN EN UITDAGINGEN DIE JE STERKER KUNNEN MAKEN:

  • Je bent gespannen en vindt  geen innerlijke rust
  • Je vraagt je af wie je bent en waar je voor staat
  • Je wil terug meer energie en daadkracht vinden
  • Het onevenwicht tussen gezin, werk & tijd voor je zelf blijft duren
  • Je bent vaak onzeker en je mijdt situaties waarin je voor je standpunt moet uitkomen
  • Je kan zo moeilijk neen zeggen en wil beter grenzen leren stellen
  • Je wil beter en duidelijker communiceren

Wat klanten over Ann zeggen

Zeer aangenaam om met zo een betrokken coach te mogen werken!  Ik had bij de start meteen het gevoel dat mijn vraag én ikzelf begrepen werd, én niet be/veroordeeld.

Leen Van Kerckhoven

Het gemak waarmee je de zaken kan benoemen, hielpen mij enorm vooruit en roept elke keer toch weer wat bewondering op! MERCI! 

Anoniem C

Ik heb terug geloof  in mezelf gekregen en heb een aantal houvasten gekregen waar ik nu nog vaak naar teruggrijp als het nodig is!

Anoniem B

Een zeer slimme madam die inzicht heeft in mensen en processen. Ze laat zich niet 'meeslepen' in 'mijn' verhaal, maar haalt de feiten eruit en houdt deze voor als een spiegel. De toepasselijke teksten en oefeningen voor thuis, vormen ook een houvast tussen de sessies (en nadien).

Anoniem A