Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding

Sta je op een kruispunt in je loopbaan? Ben je aan iets nieuws toe maar weet je niet wat of hoe?

Bij loopbaanbegeleiding krijg je inzicht in je waarden, interesses en (doorgroei)mogelijkheden.    Aan de hand van een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest gaan we op zoek naar innerlijke drijfveren én weerstanden.  We bekijken de arbeidsomstandigheden, work-life balans en zoeken hoe we meer energie en/of rust in je leven kunnen brengen.   

RESULTAAT 

Je weet beter welke richting je aan je loopbaan kan geven én leert bewuste keuzes te maken om je (levens)loopbaan richting te geven.

Geef me werk wat bij me past en ik hoef nooit meer te werken. (Confucius)

LOOPBAANCHEQUES

Je kan je loopbaancoaching betalen met loopbaancheques.  Per loopbaancheque van de VDAB betaal je 40 euro voor 4 uur coaching. De Vlaamse Overheid subsidieert de rest.

(ontdek meer via deze link

“Heel wat extra informatie vind je op de website van www.bettermindscoaching.com  -het erkende loopbaancentrum waarmee ik samenwerk – en op de website van de VDAB.

Wat klanten over Ann zeggen

Mijn gesprekken met Ann waren een zeer aangename en zeer verhelderende ervaring. Ze gaf me geen kant en klare oplossingen, geen boekje met welke stappen te zetten in mijn leven. Ze hield me wel een spiegel voor, die zowel de positieve als de mindere kanten van mezelf lieten zien.

Anoniem E

Ik kan de gesprekken met Ann iedereen warm aanbevelen. Ze haalt in jou naar boven wat je misschien zelf weet, maar op een of andere manier onderdrukt of negeert. Ze geeft je inzicht en schetst mogelijkheden, maar de keuzes, die maak je uiteindelijk natuurlijk helemaal zelf.

Anoniem D

Intens, heerlijk opluchtend, de aanzet tot anders kijken naar mezelf, tot verandering. Bedankt Ann voor je coaching. Je hebt me vele stapjes verder gebracht.

Hilde Pintens