Leiderschap / Ondernemerschap

Zelfbewuster leiden, ondernemen en inspireren

Hoe een integere, evenwichtige én inspirerende leider worden?

Leidinggevenden hebben een grote impact op de tevredenheid van hun medewerkers. Gemotiveerde medewerkers zorgen immers voor betere prestaties! Ik begeleid u als leidinggevende/ondernemer in het verder ontwikkelen en versterken van uw effectief leiderschap.

MOGELIJKE THEMA’S 

  • Doeltreffend communiceren 
  • Duidelijkheid scheppen/richting geven
  • Omgaan met conflicten en stress
  • Omgaan met veranderingen
  • Grenzen stellen
  • Leren kijken vanuit verschillende standpunten 
  • Omgaan met verschillende visies
  • Motiveren en waarderend benaderen

RESULTAAT
Door nieuwe inzichten en opties te ontdekken, staat u steviger in uw schoenen én integreert u nieuwe  vaardigheden in coachend leiderschap.

Leidinggevenden hebben de uitdaging om objectieven te bereiken en daarbij ook medewerkers mee in beweging te krijgen.     Investeren in leiderschap dat mensen inspireert is dan ook een must!

Vraag om meer informatie

Wat klanten over Ann zeggen

Op een heel flexibele en spontane manier begeleidt Ann verschillende teams, helpt hen om constructief samen te werken, bemiddelt bij conflicten en ondersteunt de leidinggevenden in hun functie. Ze zorgt niet alleen voor inzicht in de professionele taken , maar zorgt ook voor persoonlijke groei. Ann toont een sterke empathie voor de mensen die ze begeleidt en voelt haarfijn de dynamiek van een groep aan.

Greet Buytaert

Als startende leidinggevende is begeleiding door Ann zeer welkom. Haar advies is steeds to the point en zeer bruikbaar. Bovendien weet zij als geen ander de juiste zaken in jezelf naar boven te halen.

Christophe De Keyzer

Ann heeft de capaciteit om op een korte tijd rechtstreeks naar de kern te gaan. Op een opbouwende manier houdt ze een spiegel voor en stelt ze gerichte vragen zodoende je je bewust wordt van je professionele sterktes en zwaktes. Dit is een enorme troef in verdere ontwikkeling.

Katrien Delaet

Ann stimuleert en geeft die extra drive waar nodig en zwakt af waar wenselijk. Motiveert, structureert, ondersteunt in denk- en beslissingsprocessen.

Kim De Greef

Zeer interessant om van Ann te leren hoe je beter kan communiceren. Het is ook zalig om bij te leren van een persoon die dit met passie doet.

Willemien Dierckx